Om oss

IMPACT er et fullverdig HR-konsulenthus med spesialisering innen rekruttering, omstilling, outplacement og utvikling. Vi har et bredt kompetansemiljø og bistår kunder i et vidt spekter av bransjer, og på ulike nivå. Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier.

Impact er en del av Arenakonsernet, en komplett og langsiktig HR-partner for bedrifter og organisasjoner. Konsernet har i tillegg datterselskapene Arbeidslivsressurs og Arena Personal, både i Norge og Sverige.

Våre konsulenter

Trond Stensbøl : Seniorkonsulent

Trond Stensbøl

Atle Bang : Seniorkonsulent

Atle Bang

Les mer om Atle Bang

Atle kom til IMPACT våren 2017 med lang erfaring innen rekruttering og search. Han har jobbet med rekruttering siden 2004, og er spesialisert mot search av stillinger i salg og prosjektledelse innen byggevareindustrien, byggevarehandelen og byggebransjen.

Lang erfaring innen salg, samt salgs- og prosjektledelse med et stort nettverk. Han er sertifisert bruker av Master Personal Analyse.

 

 

Tim Rosenkilde : Fagansvarlig Omstilling

Tim Rosenkilde

Les mer om Tim Rosenkilde

Tim Rosenkilde er fagansvarlig for Omstilingsavdelingen i IMPACT. Hans  spesialkompetanse er  nedbemanning, outplacement og karriere. Tim har solid erfaring fra selskaper innen produksjon, legemidler, B2B, media og kommunikasjon og næringsmidler. Tim etablerte outplacement - og karriereselskapet Jobbprat i 2006, men har siden 2012 vært medeier i Impact AS. Tim er utdannet siviløkonom fra Arizona State University, og bedriftsøkonom fra BI. I tillegg til dette har han studert sosiologi, psykologi og filosofi på ASU og UIO. Tim er utdannet coach fra Coachteam, AS3 og Lee Hecht Harrison.

Vidar Mellegård : Prosjektleder Utvikling

Vidar Mellegård

Les mer om Vidar Mellegård

Vidar har Jobbet som konsulent siden 1987 med hovedvekt på salgstrening og lederutvikling.  De siste årene har han vært engasjert i større utviklingsprosjekter hvor kundene har hatt behov for å forbedre sin arbeidsmetodikk og kompetanse i sitt salgsarbeid.  Han kjenner dagligvarebransjen og retail svært godt.  Vidar tok i 2012 initiativ til å kåre Årets Butikksjef i retailbransjen, noe som har gitt Impact svært god innsikt i suksessfaktorene til de som virkelig lykkes som ledere.

Vidar kom til Impact i 1997 og er sertifisert av DNV som bruker av arbeidspsykologiske tester samt rekruttering.

Arvid Brandmo : Fagansvarlig Rekruttering/ Seniorkonsulent

Arvid Brandmo

  • Fagansvarlig Rekruttering/ Seniorkonsulent
  • 913 99 801
  • ab@impact.no
  • DNV Sertifisert

Les mer om Arvid Brandmo

Arvid kom til IMPACT høsten 1998 og var da med å starte opp forretningsområdet rekruttering i selskapet. Han har de påfølgende årene jobbet med rekruttering av spesialister og ledere. Arvid har erfaring fra SAS, Ambulansetjenesten i Oslo og Galleberg AS, hvor han de siste årene var opplærings- og rekrutteringsansvarlig. Arvid har spisskompetanse innen Search og er sertifisert bruker av testverktøyene Master Person Analyse (MPA), Master Competense Evaluation (ACE), Cut-e, Shapes og Views. Han er DNV GL Sertifisert Rekrutterer

Finn Klepsvik : Seniorkonsulent Rekruttering

Finn Klepsvik

Les mer om Finn Klepsvik

Finn Klepsvik er Senior Headhunter i IMPACT. Han er utdannet Diplommarkedsfører fra BI. Han har sin bakgrunn fra medie- /kommunikasjonsbransjen og har tidligere jobbet som selger hos Hegnar Online, prosjektselger (outsourcing) hos Manpower Contact Center og Salgssjef for NADA Magazine før han begynte hos IMPACT i 2003 som rekrutteringskonsulent. Her har han gått gradene til Seniorkonsulent før han ble partner i IMPACT i 2011. Han har vært 12 år i bransjen og har blitt spesialisten hos Impact på search og selection av selgere, ledere og spesialister innen et bredt spekter av bransjer og kunder.

Finn er sertifisert bruker av Master Person Analyse og DNV GL sertifisert rekrutterer.

Tor Ramnefjell : Seniorkonsulent Rekruttering

Tor Ramnefjell

Les mer om Tor Ramnefjell

Tor er siviløkonom og har opparbeidet strategisk og operasjonell innsikt gjennom mangeårig erfaring som linjeleder i Norge og Norden i store merkevareselskaper som blant annet Beiersdorf AS og Lilleborg AS innen Orkla ASA .Før han kom til IMPACT AS november 2010 var han Seniorkonsulent i Solstad Leder- og Karrieresenter AS hvor han jobbet med rekruttering og outplacement/karriererådgivning for ledere og nøkkelpersonell både individuelt og i grupper. Tor innehar spisskompetanse innen dagligvare, faghandel og retail.

Tor er DNV GL sertifisert rekrutterer.

Steinar Jore : Seniorkonsulent Rekruttering

Steinar Jore

Les mer om Steinar Jore

Steinar har lang erfaring innen salg og salgsledelse fra dagligvarebransjen, hotell/restaurant og B2B markedet. Han har innehatt rolle som administrerende direktør i en årrekke, og innehar god kompetanse innenfor salg og prosjektledelse. Steinar innehar et stort nettverk og sitter med solid erfaring innenfor mange bransjer og næringer.

Steinar har vært i IMPACT siden 2014.

Eva Druglimo : Prosjektsekretær

Eva Druglimo

Les mer om Eva Druglimo

Eva Druglimo er Prosjektsekretær i IMPACT. Hun har utdannelse fra Handelsskole og Bankakademiet. Eva har over 20 års erfaring innen bankvesenet bl.a. fra fonds-, markeds-, utlåns- og byggelånsavdelingene.
Eva startet som sekretær hos Impact i 2000. Hun har ansvar for innkalling av kandidater, ferdigstillelse av innstillingsmateriell med testdokumentasjon , produksjon av salgs- og utviklingskurs, sentralbord og annet forefallende kontorarbeid.

Stig Solberg : Seniorkonsulent Rekruttering

Stig Solberg

Les mer om Stig Solberg

Stig har arbeidet som toppleder i nasjonale og globale teknologibedrifter i over 30 år og har bred kunnskap og forståelse for internasjonal handel med teknologiprodukter og tjenester. God erfaring fra ledelse av norske bedrifter med utenlandsk eierskap. Rekrutterer ledere og spesialister til teknologi- og handelsbedrifter. Stig er utdannet Cand.mag. med fagkombinasjon Elektronikkingeniør og høyskolekandidat i Økonomi/Administrasjon. Har også vært styremedlem og leder av Elektronikkindustriforeningen (EIF).

Stig kom til Impact i 2010, og er DNV GL sertifisert rekrutterer.

Carine Helgesen :  CEO for Arenakonsernet Norge

Carine Helgesen