Voksen, men fortsatt leken og vital!

Historien har vist oss at langsiktighet og grundighet varer lengst.

Del sak:

IMPACT PARTNER ble stiftet 1. desember 1997 og registrert i Foretaksregisteret i januar 1998. Bak etableringen stod tre unge menn som alle hadde gjort suksess som konsulenter. De hadde et felles ønske om å stå på egne ben og følte seg sikre på at de sammen hadde oppskriften for hva som skulle til for å lykkes.

 

Et av suksesskriteriene var kunderelasjoner. Kundene som ga IMPACT tillit skulle alltid være trygge på at leveransene var i henhold til avtale. Etter hvert utviklet IMAPCT seg til å bli en anerkjent partner innen rekruttering og utvikling. År etter år leverte IMPACT gode resultater.

 

Gründerne bak IMPACT - nå 18 år!
Gründerne bak IMPACT. Høy sigarføring når årets første driftsår feires!

 

På slutten av 2012 ble så IMPACT kjøpt opp av Arenakonsernet i Sverige. Fra før eide de allerede bemanningsselskapet Arena Personal i Norge. Arenakonsernet omsatte i 2015 for ca 1 milliard og leverer tjenester hovedsakelig innen rekruttering, bemanning og omstilling. IMPACT er som et resultat av oppkjøpet også etablert i Sverige.

 

IMPACT i Norge er bedre rustet enn noen gang for vekst. Vi har nylig
ansatt 4 nye konsulenter samt at vi har etablert nytt kontor i region sør. Vårt team består derfor i dag av en fin kombinasjon mellom veletablerte og nye konsulenter. Felles er at alle har lang erfaring innen rekruttering og HR-faget. Gjennom tilførsel av nye konsulenter har vi også styrket vårt team med særdeles dyktige ressurser innen search.

 

Historien har vist oss at langsiktighet og grundighet varer lengst. Dette vil vi også ta med oss inn i fremtiden samtidig som vi kontinuerlig ser etter nye forbedringsområder.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen!