Vi gratulerer Megaprint med ansettelsen av ny Administrerende direktør, Christian Hofbauer

Del sak:

Den 1 mai kunne Megaprint ønske velkommen til sin nye Administrerende direktør. Dette forteller Christian Hofbauer om prosessen og samarbeidet med rekrutterer Arvid Brandmo;

Takket være rekrutteringsselskapet Impact og rådgiver Arvid Brandmo ble jeg nylig ansatt som Administrerende direktør i Megaprint AS. Megaprint AS ble etablert 1994 og har siden starten vært markedsledende produsent av storformat print-produkter i Norge. Selskapet har store ambisjoner for framtiden og hovedmålet er å skape bærekraftig vekst og lønnsomhet. Da jeg så stillingsutlysningen var det nettopp selskapets fokus på salg og forretningsutvikling som trigget meg til å søke. Jeg har de siste 6 månedene søkt mange stillinger og min erfaring er at mange rekrutteringsselskaper er uprofesjonelle når det gjelder behandling av søkerkandidater. Slik var det ikke hos Impact. Der ble hele rekrutteringsprosessen gjennomført på en særdeles profesjonell måte med gode og informative møter, hyppige og proaktive tilbakemeldinger om fremdrift, anerkjente og selvforklarende tester på digitale plattformer og ikke minst mye støtte og gode råd underveis. Jeg ble behandlet med respekt og følte meg verdsatt. Mitt inntrykk er at Impact er vel så opptatt av søkerkandidatene som de er av sine oppdragsgivere. Jeg kommer til å velge Impact i framtiden, det anbefaler jeg at du også gjør. -Christian Hofbauer

Megaprint logo og bilde av Christian Hofbauer

Ønsker du hjelp til å finne en ny kollega? Ta kontakt med oss HER

Profilbilde av Arvid Brandbo
Arvid Brandmo
ab@impact.no
mob: 913 99 801