Vi åpner kontor i Trondheim – Velkommen til Impact Bjørn Myhre

Vi åpnet kontor i Trondheim i Olav Tryggvasons gt. 2B og der vil du treffe vår nye Seniorkonsulent rekruttering, Bjørn Myhre. Men hvem er Bjørn tenker kanskje du? Her får du svarene. Hvem er du Bjørn? Jeg er gift familiemann fra Byåsen i Trondheim med to barn og to barnebarn, bor i leilighet på Tiller […]

Del sak:

Vi åpnet kontor i Trondheim i Olav Tryggvasons gt. 2B og der vil du treffe vår nye Seniorkonsulent rekruttering, Bjørn Myhre. Men hvem er Bjørn tenker kanskje du? Her får du svarene.

Hvem er du Bjørn?

Jeg er gift familiemann fra Byåsen i Trondheim med to barn og to barnebarn, bor i leilighet på Tiller og har en hytte ved kysten. En som har opplevd svært mye spennende gjennom jobb og i privat sammenheng og elsker båt og sjøliv når en skal koble av i fritiden i sommerhalvåret.

Har nærmere 26 år som mellom- og toppleder i nasjonale og internasjonale selskap. Oppsummert ledelse, salgsledelse, salg og markedsroller i konkurranseutsatte næringer gjennom 38 år.

Hvorfor ville du jobbe som rekrutterer?

Jeg har selv ansatt flere nye medarbeidere inn i ulike stillinger og roller, men har også benyttet profesjonelle rekrutteringsselskap i noen ansettelsesprosesser, med hell.

Er også selv blitt ansatt gjennom tilsvarende prosesser og har et godt forhold til noen av de etablerte i bransjen. Jeg er spesielt fascinert av interaksjonen mellom mennesker og kombinasjonen finne den riktige kandidat og grundighet i prosessen, dette tiltaler meg veldig. Gjennom min yrkesaktive karriere har jeg et stort nettverk, kjenner flere bransjer og ansatte på ulike nivå – over hele landet.

Hvorfor velge deg og Impact?

Jeg har erfaring fra begge sider av bordet og alltid opptatt av å optimalisere alle tjenester og leveranser, holde ord og ikke love noe du ikke kan stå inne for – de som kjenner meg kan nok bekrefte det.

Min erfaring er lang og det samme innehar konsulenthuset Impact hvor vi teller 10 konsulenter. Sammen har vi kompetansen og bredden som kommer kundene og markedet til gode. Impact som partner i denne sammenheng er perfekt match. Jeg er opptatt av grundighet og godt renomme og det er en av flere fellesnevnere jeg deler med Impact. Vi dekker også hele landet .

Du skal kunne stole på at den du engasjerer leverer, og det er alltid mitt mål å leve opp til.

Gruppebildet Jan magne Steinar Bjørn
Jan Magne Grande, Bjørn Myhre og Steinar Jore i Impact.

Hva er dine viktigste erfaringer så langt?

Jeg kan starte med å svare; sett ting i system og følg opp!

Nøkkelen til suksess er riktig person på rett plass til riktig tid. Kompetanse og erfaring, men også personlighet er helt avgjørende. Dette vet vi, men likevel er det her en del ikke treffer blink.

Det er da viktig med en god samarbeidspartner, en god sparringspartner og en god plan for rekrutteringsprosessen. Jeg som konsulent skal kunne utfordre både kandidatene, men også kunden eller oppdragsgiver. Enkelte er tydelige på at kandidater er ferskvare, men dette avhenger av rollen, bransje eller næring og bedriftens strategi.

Ta gjerne kontakt om du vet eller kjenner noen som skal rekruttere eller finne ny medarbeider eller om bedriften du jobber i skal det samme.

Ta kontakt, da er vi i gang!

Bjørn Myhre
Bjørn Myhre
905 49 815
bm@impact.no
LinkedIn HER

Besøksadresse Impact Trondheim: Olav Tryggvasons gt. 2B – 3.etg.

Du finner også kontaktinformasjon til Bjørn og alle de andre hodejegerne HER.

Få siste nytt fra Impact

Design og utvikling av Konsis digital