Rekruttering

IMPACT er et rekrutteringsbyrå i Oslo med bred kompetanse og 20 års erfaring innen rekruttering. Våre konsulenter bistår kunder i et vidt spekter av bransjer, og er spesialister på utvelgelse av kandidater til ledelse-, salg- og markedsstillinger.

Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier. Derfor lykkes vi med vårt arbeid innen rekruttering.

Lang erfaring - solide referanser

Vi har 20 års erfaring, tusenvis av gjennomførte oppdrag og titusenvis av gjennomførte intervjuer. Repetisjon og kompromissløst fokus på kvalitet gir trygghet. I IMPACT fokuserer vi på prestasjonsrettede stillinger. Vi rekrutterer ledere og medarbeidere som forventes å prestere, og som blir fulgt opp og målt fortløpende.

I IMPACT har alle konsulentene selv egen erfaring fra denne typen stillinger fra sin tidligere karriere – og kjenner derfor prosessene og suksesskriteriene som ligger bak gode prestasjoner i et konkurranseutsatt næringsliv. Dette, sammen med en formidabel referanseliste bør du legge vekt på når du skal velge din rekrutteringspartner.

Toppkarakter på resultat og service

Våre kunder gir oss toppkarakter på resultat, gjennomføring og service.

Vårt team av rådgivere kan bistå din bedrift med alt fra planlegging, prosjektering, trening av ledere, kurs og individuelle outplacementsamtaler. Ta kontakt med Arvid Brandmo i dag

Få siste nytt fra Impact

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og tips innen rekruttering, omstilling og utvikling.

Design og utvikling av Konsis Digital