Nye krefter til Impact

Vi styrker staben

Del sak:

Atle Bang

Atle Bang kom til IMPACT våren 2017, og  med sin lange erfaring innen rekruttering og search, styrkes teamet ytterligere av dyktige rekruttere i selskapet. Han har jobbet med rekruttering siden 2004, og er spesialisert mot search av stillinger i salg og prosjektledelse innen byggevareindustrien, byggevarehandelen og byggebransjen.

Atle har ved siden av dette lang erfaring innen salg, samt salgs- og prosjektledelse med et stort nettverk. Han er sertifisert bruker av Master Personal Analyse. Trykk her for å vite hvordan du kommer i kontakt med Atle.

Tim Rosenkilde

Tim Rosenkilde har fram til nå hatt sitt største fokus på omstilling / outplacement i Impact. I tillegg til å fortsette innenfor dette området, skal han framover jobbe mer med rekrutteringsprosesser. Tim har solid erfaring fra selskaper innen produksjon, legemidler, B2B, media og kommunikasjon og næringsmidler.

Tim etablerte outplacement – og karriereselskapet Jobbprat i 2006, men har siden 2012 vært medeier i Impact AS. Tim er utdannet siviløkonom fra Arizona State University, og bedriftsøkonom fra BI. I tillegg til dette har han studert sosiologi, psykologi og filosofi på ASU og UIO. Tim er utdannet coach fra Coachteam, AS3 og Lee Hecht Harrison. Trykk her for å vite hvordan du kommer i kontakt med Tim.

Roger Hem til Arena Personal

ARENAKONSERNET har mange unike og solide ressurser, og Roger Hem er en av disse. I en tid da Arenakonsernet gjør organisatoriske endringer for å legge forholdene til rette for solid vekst, beveger Roger Hem seg fra Impact som senior rekrutterer, til å bruke sin solide leder- og rekrutteringsbakgrunn som leder av Arena Personal sitt team i Oslo. Les mer om hans bakgrunn og finn hans kontaktpunkter her!