Hvordan er det å jobbe i Viking Entreprenør?

Del sak:

Viking Entreprenør AS jobber på under- total- og hovedentrepriser og våre kunder er primært private eiendomsutviklere, offentlige etater, store entreprenører og borettslag.  Eksempel på prosjekter er Lysaker Torg, The Thief, Gamle Logen, Frogner badet, Oslo lufthavn etc.  Vi er en solid bedrift med god erfaring og et godt fagmiljø. Du blir en del av et veletablert selskap som verdsetter alle ansatte, fra lærling til mester – sammen er vi best. Vi har snakket med Trine Paalshaugen Lønn og HR-ansvarlig i Viking Entreprenør AS.

Hvordan er det å jobbe i Viking Entreprenør?

Det er veldig givende, vi har varierte arbeidsoppgaver og får mye ansvar.

Hva slags mennesker jobber det hos dere?

Her jobber det engasjerte og flinke mennesker.

Hvilke karrieremuligheter er det hos dere?

Vi har VE-Skolen hvor vi videreutdanner våre ansatte. Vi kurser våre ansatte i de kursene de trenge for å kunne utføre arbeidet sitt. Vi satser på videreutvikling av våre ansatte og har: Arbeidslederskolen – Anleggslederskolen – Prosjektlederskolen.

Viking Entreprenør AS

Hvordan er arbeidsmiljøet og kulturen?

Det er høyt under taket og mye humor. Her har vi et godt arbeidsmiljø som er veldig inkluderende.

Hva vil dere at søkere skal få vite om Viking Entreprenør som arbeidsgiver?

Dette er en trygg arbeidsplass, det er kort vei til ledelsen. Vi har åpen dør policy, og vi hjelper hverandre så godt vi kan.

⚫️

Viking Entreprenør AS ble etablert i 2005 med fokus på tradisjonelt murarbeid. Etter noen år, i 2010, utvidet vi til også å omfavne betongrehabilitering med hovedvekt på total- og hovedentrepriser. Siden er det bygget på med flere avdelinger med egne spisskompetanser. Selskapet har ca 70 ansatte og kontoret ligger sentralt på Grorud i Oslo.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

  • 100% stilling
  • Fast ansettelse
  • Hovedkontor i Oslo
  • Søknadsfrist: 30.05.21