Hvordan er det å jobbe i GLAVA?

Del sak:

I jobben som strategisk innkjøper for Glava får du ansvar for kontraktsinngåelse og oppfølging for en portefølje av leverandører, identifisere forbedringsområder og du er GLAVA® sin «innkjøpsmarkedsekspert».


Vi har snakket med Direktør Innkjøp & Forsyningskjede Magnar Vitsø om hvordan det er å jobbe i Glava og hvilke karrieremuligheter du har i konsernet.

Hvordan er det å jobbe i GLAVA?
Vi er et spennende selskap i en bransje som har satt seg store mål ifm digitalisering og bærekraft.


Hva slags mennesker jobber det der?
Her jobber det en god mix av erfarne og unge medarbeidere som vil være med på transformasjonen av en spennende bransje. I denne stillingen blir du en del av et innkjøpsteam på totalt 6 personer.


Hvilke karrieremuligheter er det?

Karrieremuligheter i et norsk konsern med ambisjoner for vekst og som er en del av et stort internasjonalt konsern som Saint-Gobain.

Glava isolasjon

Hvordan er arbeidsmiljøet og kulturen?
Godt arbeidsmiljø med gode betingelser der vi bryr oss om våre medarbeidere.


Hva vil dere at søkere skal få vite om GLAVA som arbeidsgiver?
At «Nye Glava» består av merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc og som har ambisjon om å være en totalleverandør i Norge på byggevarer. Vi bryr oss om kundene, folk og framtiden.

GLAVA® består av merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc, og er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen isolasjon, mørtler og gipsplater. Selskapet har ca. 500 ansatte, en omsetning på 2,4 mrd. og egne produksjonsanlegg i Norge. GLAVA® eies av det franske industrikonsernet Saint-Gobain en verdensledende totalleverandør av byggevarer med stor vekt på innovasjon og bærekraft.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

  • 100% stilling
  • Fast ansettelse
  • Hovedkontor i Askim
  • Søknadsfrist: 09.05.2021