Gjør ditt jobbsøk mer effektivt!

Profilbilde Tim Rosenkilde

Av Tim Rosenkilde, teamleder hos Impact


Bruk flere kanaler for å søke etter jobb!

Rundt 70% av ledige jobber står ikke utlyst i avisene eller i jobbdatabaser slik som Finn.no. Bruk nettverket du har av kontakter til å komme i kontakt med jobbmarkedet. Ta gjerne kontakt direkte med bedrifter du kunne tenke deg å jobbe for.

Registrer deg i jobbdatabaser!

Legg din CV inn på finn.no, nav.no, jobreg.no, Linkedin.com, samt andre databaser som du synes er aktuelle.

Jobb smart med rekrutteringsselskaper og bemanningsselskaper!

Som i de fleste profesjoner, finnes det også spesialiseringer i ulike bransjer og stillinger blant byråene. Bruk noen timer på Finn.no til å luke ut hvilke byråer som er mest synlige innenfor ditt interesseområde eller profesjon.

Stikk deg fram!

Vis hvem du er i din CV! De fleste rekrutterere ønsker å bli kjent med hvem du er og hva du kan, ikke et glanset bilde av deg som er lett å gjennomskue. Unngå skrivefeil, og dårlig oppsett av CV.

Vær forberedt på avslag!

Avslag på en søknad kan være tungt å svelge naturligvis, men det er noe de aller fleste opplever mange ganger før man lykkes.

Lykke til, og god sommer fra Tim Rosenkilde, i rekrutteringsselskapet Impact.
Vil du vite mer om Impact, gå inn på våre nettsider impact.noeller våre facebooksider for mer informasjon om jobbsøking.

 

#rekruttering #bemanning #sluttpakke #nedbemanning #oppsigelse #jobbsøk #hodejeger #rekrutteringsselskap #jobbtips #ledige stillinger

Design og utvikling av Konsis Digital