Er du HR-ansvarlig i et legemiddelselskap?

I så fall ønsker vi deg velkommen til vår nettverksgruppe for HR-ledere i Oslo.

Del sak:

Et boost i hverdagen

I dette nettverket kan du bli bedre kjent med hvordan andre HR-ledere løser sine utfordringer og problemstillinger innenfor legemiddelbransjen. Vil du bygge din kompetanse innen HR er nettverket et svært godt utgangspunkt. I tillegg får du et særdeles godt nettverk innen din profesjon og en boost i hverdagen din som HR-leder.

Gruppen er etablert i disse dager, og vil etter planen avholde sin første samling medio september 2019. Det er allerede en rekke anerkjente legemiddelselskaper som har meldt seg på.

Målet er å få med inntil 15-20 HR-ledere fra selskaper som Merck, Abbott, Roche. Pfizer, Novartis, 3M pharma, Amgen, Mundipharma, AZ samt mange flere flere. Impact har også tidligere arrangert HR-nettverk for legemiddelbransjen med stor suksess, der stort alle de store aktørene har vært representert.

Vårt mål er at nettverksgruppene skal ha et oppmøte på mellom 12-14 deltakere til hver samling, noe som gir gruppen dynamikk og nytteverdi. Dette har vi lykkes med siden 2009, og vi fortsetter suksessen!

Det er opp til gruppen selv å avgjøre temaer til møtene våre, men gruppeleder vil komme med forslag naturligvis.

Nettverket er gratis for hele 2019 for de som melder seg på innen 15. juni.

Ønsker du å melde deg på, send meg en forespørsel!