Impact – en del av Arenakonsernet i Norge!

Vi vil alltid ha i tankene at et oppdrag skal løses av den med best kompetanse!

Del sak:

rogerhem01bw

Roger leder Impact inn i Arena

Roger Hem har fram til 1.juni d.å. vært Senior rekrutterer i Impact – og har gledelig sagt ja til å lede vår avdeling i salgsarbeidet for vårt team i Arena Personal i Oslo. Vi setter stor pris på at Roger har sagt ja til denne oppgaven, og vil selvsagt være svært operativ og ute i markedet. Bemanning er det store satsningsområdet, men som spesialist også innenfor rekruttering vil Roger fortsatt ha dette som sitt arbeidsfelt. Arena Personal og Impact jobber tett sammen i et sterkt fagmiljø med ca 15 medarbeidere på Bryn.

Roger har solid og allsidig erfaring fra rekruttering og bemanning, spesielt innen næringsmiddelindustrien og havbruksnæringen. Han har i tillegg bred erfaring i rekruttering til salg- og markedsrelaterte stillinger, produksjonsrelaterte stillinger og lederstillinger. Roger har lang erfaring fra ledende stillinger i selskaper innen næringsmiddelindustrien som eksempelvis Honningcentralen, Tine, Cerealia, Orkla m.fl.

Roger tar gjerne imot en telefon fra deg som måtte være eksisterende eller potensiell kunde, og stiller selvsagt mer enn gjerne i et møte med deg!