Dormakaba er i hurtig vekst, og vil den neste tiden ha behov for å fylle mange stillinger.

Dormakaba er resultatet av fusjonen mellom to veletablerte merkevarer – DORMA og Kaba, begge kjent for sin ekspertise innen adgangskontroll. DORMA, grunnlagt i 1908, tilbød helhetlige dørløsninger, oppmøteregistrering, adgangskontroll og håndtering av nødutganger og rømningsveier. Kaba, grunnlagt i 1862, var en ledende leverandør av adgangskontroll systemer av høy kvalitet, nøkler, sylindre, fysiske tilgangssystemer, bedriftsdata og tidsregistrering. De to merkene delte en lidenskap for innovasjon, en forpliktelse til å levere merverdi til sine kunder, og en gründerånd.

Dormakaba Group startet sin virksomhet 1. september 2015 og har blitt et av de beste selskapene over hele verden på markedet for adgangskontroll.

Dormakaba Norge AS

Dormakaba Norge AS er en pålitelig bransjeleder innen lås, beslag, sikkerhetsløsninger og adgangskontroll i Norge. Vi har ca 110 ansatte fordelt på kontorer i Drammen, Oslo, Bergen, Trondheim og Sandnes, og vårt landsdekkende partnerkonsept med 400 partnere. Du kan derfor være sikker på at dormakabas kvalitetsprodukter finnes rett i nærheten av deg, der du kan få personlig service, uansett hvor i Norge du befinner deg.

Dormakaba Norge AS har hovedkontor i Drammen, og er en del av dormakaba i Scanbalt-regionen med hovedkontor i Sverige.

Design og utvikling av Konsis digital