Caroline Strand Bøe ble årets butikksjef 2014

Del sak:

Årets Butikksjef 2014 er nylig kåret. I hard konkurranse med de beste butikksjefene i landet, stakk Caroline Strand Bøe (27), butikksjef ved Löplabbet på Strømmen storsenter, av med den gjeve tittelen.

Tross sin unge alder har Caroline Strand Bøe markert seg sterkt ved et av landets største kjøpesentre, og hun er tidligere kåret til den beste butikksjefen ved Strømmen storsenter. Hun beskrives som en ekstremt seriøs leder, en som alltid overholder rapporteringsfrister og sørger for at det alltid er orden i butikk og på lager. Under juryens arbeid gjennomføres blant annet ”Mystery Shopping” undersøkelser, og Löplabbes butikk på Strømmen storsenter scoret svært høyt også i disse. Butikken er viden kjent for sin gode kundeservice, og butikksjefen er kjent som en flink motivator og en leder som er dyktig til å overføre kunnskap mellom medarbeidere. Konklusjonen er at Årets Butikksjef driver faghandel med stor F, og Impact gratulerer med tittelen!

Årets Butikksjef kåres hvert år av Virke, Oslo Handelsstands Forening (OHF), Impact, Markedsinfo og Kjedemagasinet. Det er tredje året prisen utdeles, og den ble delt ut hos Oslo Handelsstands forening. Totalt var 21 butikksjefer nominert til Årets Butikksjef, og i finalen gjensto disse seks butikksjefene:

Ina Krzykowski Wærdahl, VITA City Syd, Trondheim

Marius Nilsen, Clas Ohlson i Mo i Rana

Maiken Jensen, Synsam i Sandnes

Bodil Hjelmås, Boots på Jessheim

Kathrine Aas-Karlsen, Lindex Farmandstredet, Tønsberg

Caroline Strand Bøe, Løplabbet på Strømmen Storsenter